Iame Benelux collective test  16/02/24

Op vrijdag bereiden we ons voor op de collectieve test in Mariembourg, waar we de eerste officiële training zullen afwerken voor de IAME Benelux. Vrijwel alle deelnemers die dit seizoen zullen strijden voor de overwinning zullen aanwezig zijn. Dit jaar belooft de competitie nog intensiever te zijn dan het voorgaande jaar, aangezien de IAME Benelux momenteel een aanzienlijke populariteit geniet. De georganiseerde testdag dient als een waardevolle gelegenheid om de verwachtingen voor dit seizoen te beoordelen.

Met het weer dat weer wat beter wordt kunnen we weer volop genieten van het racen.  Tijdens een van deze testdagen bood het aanhoudende regenachtige weer ideale omstandigheden voor mijn prestaties. In dit type weer gedij ik goed en voel ik de kart perfect aan, wat resulteerde in het behalen van de snelste tijd van de dag. Ik kijk uit naar het komende seizoen en zal jullie op de hoogte houden van mijn vorderingen.

Okj Test Valencia 07/01/24

Om het nieuwe jaar positief te starten, kreeg ik de gelegenheid om in Valencia een test uit te voeren met een OKJ-kart. Gedurende de volledige dag kon ik samen met monteur uitgebreide testrondes maken, waarbij ik opmerkelijk snelle rondetijden wist neer te zetten op een circuit dat voor mij nog onbekend was. Ik deelde het circuit met coureurs die regelmatig in de top 6 eindigen in de WSK, een vooraanstaande Italiaanse competitie.

De ervaring was uitermate waardevol, en zowel de motor als het chassis vertoonden uitstekende prestaties tijdens de tests. Ik koester de hoop dat ik in de toekomst de mogelijkheid krijg om deel te nemen aan een officiële OKJ-wedstrijd, en ik kijk uit naar verdere kansen om mijn vaardigheden op het circuit verder te ontwikkelen.